Aanbod

Ervaar je onzekerheden, wordt je geconfronteerd met vragen die betrekking hebben op jouw bijdrage als persoon op het gebied van werk of privé?

Wil je steviger communiceren vanuit je rol als leidinggevende, wil je als leidinggevende je team efficiënter laten werken en meer gebruik maken van een gezonde samenwerkingsdynamiek?

Ben je op zoek naar een positie binnen de samenleving als migrant/vluchteling van waar uit je verder kan komen in de westerse maatschappij en integratie issues?

Wil je gewoonweg een meer uitgebalanceerd, lichter en gelukkiger leven maar weet je niet precies waar je moet starten? 

Ben je niet tevreden met je work-life balance en streef je naar meer evenwicht hierin?

Vind je het lastig om keuzes te maken, wordt je weerhouden door twijfels, wil je leren gefundeerde besluiten te nemen?

Wil je meer vanuit je kracht leven en werken, meer gebruik maken van je talenten en dat ook kunnen en durven te manifesteren?

Dit zijn allemaal vragen waarbij Coach Shahnaz je kan ondersteunen. Er zijn twee basisprincipes die zij steeds in het oog houdt: Effectief gedrag en Zelfvertrouwen. Hiermee kunnen we dingen veranderen, zowel binnen als buiten ons zelf, en tevens accepteren wat gegeven is. Coach Shahnaz maakt gebruik van verschillende coachmodellen, technieken, middelen en tools. Het expertisegebied van Coach Shahnaz is breed; zij is inzetbaar op diverse vraagstukken. Cliëntgerichte aanpak van Coach Shahnaz is dè manier om effectief gedrag te ontwikkelen en te behouden en om je bewustzijn verder te ontwikkelen. We gaan onderzoeken wat jou tegenhoudt en waar mogelijkheden liggen om verder te komen in het verwezenlijken van jou doelen en wensen. Je zal makkelijker keuzes kunnen maken en effectiever gebruik maken van jouw persoonlijke kracht en vaardigheden. Ik help jou in jouw kracht te komen.

Tarieven 

  • Kennismakingsgesprek (30 minuten)    gratis
  • Intake gesprek (60 minuten)  €100,- excl BTW
  • Coach sessie (75 minuten)     €130,- excl BTW
  • Coaching traject (intake plus 5 coachsessies) €500,- (excl BTW) 

  Dit zijn de tarieven voor particulieren. Tarieven voor bedrijven in overleg.